-
Ferrero Raffaello Kokos i Migdał 90 g
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8000500359556 |
Zostaw telefon |
Wyjątkowy smak Raffaello od teraz dostępny w nowym formacie czekolady.
Odpakuj ją i pozwól sobie na chwile słodkiej przyjemności. Wyśmienite kremowe nadzienie z chrupiącymi kawałkami migdałów i kruchymi wiórkami kokosowymi, zamknięte w jedwabistej białej czekoladzie - chwile przyjemności gwarantowane. Nowa czekolada Raffaello jest wyrazem dbałości o każdy detal: pod jedwabistą białą czekoladą kryje się wyśmienite kremowe nadzienie. Daj się skusić.
Masa netto: 90 g
Składniki: Cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, wiórki kokosowe 10,5%, olej palmowy, SERWATKA w proszku, MIGDAŁY 3%, nadzienie kokosowe w proszku (zawiera MLEKO) 2%, odwodniony tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyny (SOJA); aromaty. Składniki kakao: 20%
Może zawierać ORZECHY LASKOWE, ORZECHY WŁOSKIE, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY PEKAN, ORZECHY BRAZYLIJSKIE, PISTACJE, ORZECHY MAKADAMIA.
Czekoladę należy przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, w temperaturze ok. 18°-22°C, z daleka od źródeł ciepła, światła i wilgoci. Lodówka nie jest odpowiednim miejscem do przechowywania czekolady ze względu na dużą wilgoć (wilgoć może powodować powstawanie cukrowego nalotu na powierzchni czekolady). Jeżeli musisz włożyć czekoladę do lodówki, umieść ją w hermetycznym pojemniku lub zawiń w podwójną warstwę folii. Po wyjęciu czekolady z lodówki odczekaj 15 minut - o ile jesteś w stanie się powstrzymać - aż osiągnie temperaturę pokojową.
wartości odżywcze
|
100 gramów |
energia | 2481kJ |
energia | 597 kalorii |
tłuszcz | 43,30g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 28,30g |
węglowodany | 42,90g |
z których cukrów | 42,60g |
białko | 7,70g |
błonnik | 0g |
Sól (=Sód x 2,5) | 0,42g |
- Producenci